FAQ

Kik vagyunk?

A Travelon Magyarország első olyan exkluzív online klubja, mely utazást kedvelő tagjai számára  kimagasló kedvezménnyel értékesített csomagajánlatokat kínál az ország vezető utazási irodáitól.

Mi a kapcsolat az INVIA.HU és a Travelon.hu között?

Az Invia.hu a Travelon.hu klub üzemeltetője. Az INVIA 10 éves tapasztalatának köszönhetően a Travelon.hu tagjai a legjobb kezekben vannak.

Hogyan működik a Travelon?

A Travelon minden héten kiválasztja tagjainak a legjobb, legkedvezményesebb ajánlatokat. Ezek aztán 5-7 napra felkerülnek a weboldalra (rövidebb ideig lehetnek fent, ha idő közben elfogynak a szabad helyek).

Hogyan lehetek a Travelon klub tagja?

Kétféleképpen lehet taggá válni az oldalon. Ha meghívót küld egy olyan, aki már tag, vagy pedig a szabad helyek függvényében lehet meghívót igényelni a weboldalunkon.

Mennyibe kerül a klubtagság?

A Travelon klubtagság INGYENES és az is marad mindvégig.

Hogyan hívjam meg barátaim és hogyan kapok bónuszt utánuk?

Minden tag 100 meghívót kap a regisztráció után. 500 forint bónusz jár minden regisztrált, valós személy után, és 5000 forintot adunk az ő első vásárlásukat követően.

A Travelon.hu-n történt megrendelések kötelező érvényűek?

Igen, minden megrendelés kötelező érvényű.

Milyen bónuszokat lehet kapni?

Minden olyan valós személy, aki az ön által küldött meghívóval regisztrál, 500 forint bónusz höz önnek. Ezen felhasználók első Travelonos vásárlása után további 5000 forintot írunk jóvá számláján.

Partnereik rendelkeznek csődbiztosítással?

Természetesen, mindegyik partnerünk rendelkezik biztosítással. Ajánlataink közt csak a legjobb utazási irodák útjai szerepelnek.

Nem talált választ a kérdésére? Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat

vagy keressen fel minket az ingyenesen hívható telefonszámunkon 06 80 100 200

Ajándékunk: 5000 Ft

Hívja meg barátait, és minden valós regisztráció után 500 Ft bónuszt kap, első vásárlásuk után pedig 5000 Ft bónusz jár.

Hívja meg barátait

Keressen minket | H-P 9-17h

06 80 100 200

kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba!

06 80 100 200

Segíthetünk?

Milyen vakációt szeretne? Vannak konkrét elképzelései? Adja meg a kritériumokat, és mi megtaláljuk önnek a megfelelő utat!

A Travelon.hu új oldala fejlesztés alatt áll
Addig is látogasson el az Invia.hu oldalra és válassza ki utazását ott.